vineri, 20 decembrie 2013

SĂPTĂMÂNILE VOLUNTARIATULUI

Activitatea nr. 2 din cadrul proiectului IA ATITUDINE - ediţia a II-a se numeşte SĂPTĂMÂNA VOLUNTARIATULUI
În cadrul acestei activităţi, elevii de la Colegiul Naţional "Petru Rareş" Beclean au derulat două activităţi împreună cu copiii de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzică Beclean:

- Voluntariat şi comunicare asertivă - la CSEI Beclean. Elevii din clasa a XI-a F1 au participat la o activitate comună cu copiii de la CSEI Beclean, activitate prin care și-au propus să facă împreună cu copiii un atelier de comunicare și creativitate. Astfel, au existat jocuri, cântece, activități de intercunoaștere, dar și dulciuri și jucării pe care elevii de la C.N. ”Petru Rareș” le-au pregătit pentru colegii lor mai mici. Elevii din clasa a XI-a F1 au fost însoțiți de prof. Emese Cîmpean iar la CSEI gazdă ne-a fost prof. Emese Szekely


- E vremea colindelor - la CSEI Beclean, prof. Emese Cîmpean
 

- Shoe box - Elevii din Consiliul Şcolar ale Elevilor, coordonaţi de dl. director prof. Nicula Cristian au organizat o acţiune de amploare, oferind un zâmbet copiilor din zonele mai îndepărtate ale judeţului.
din Consiliul Scolar al Elevilor, a “colindat” astazi zonele mai indepartate ale judetului.
Echipa care s-a deplasat in teren a fost formata din:
Tarmure Bogdan – presedinte CSE
Onul Ingrid – şef departament concursuri
Tarmure Oana
Paşca Răzvan Valentin
Mureşan Alexandra
Bidian Bogdan
Poenar Bianca – şef departament formare
Moldovan Nicola
Marica Andreea – secretar al CŞE
Nicula Cristian -director
Astfel,  ei au ajuns în satele : Cheţiu, Apatiu, Manic, Buza Cătun, Jimbor Sat, Jimbor Fânaţe,Oarzina, Șendroaia, Iedera, Agrieș.


Toţi elevii din clasele primare şi preşcolarii din aceste sate au primit dulciuri şi cadouri surpriză.
Multumim CŞE pentru implicare,  le mulţumim elevilor care au donat, dar şi domnului director, care i-a coordonat şi însoţit pe elevi!
Fotografie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu