Pagini

vineri, 20 aprilie 2018

Felicitări participanților la Târgul Național al Firmelor de Exercițiu: „Elevii de azi, antreprenorii de mâine”, activitatea nr. 5 din cadrul proiectului național „IA ATITUDINE!” (CAEN 2018)

 Colegiul Național „Petru Rareș” Beclean a organizat a V-a ediție a concursului „Ia atitudine!” înscris în CAEN 2018. Cifrele acestui an: 122 de firme participante indirect (din 24 de județe, dar și din Ungaria); 19 firme de exercițiu cu participare directă.
Toți ne-au impresionat prin profesionalismul de care au dat dovadă. I-am cunoscut pe antreprenorii de mâine: niște elevi extrem de creativi, îndrumați de profesori foarte implicați... iar câștigători am fost toți, prin această extraordinară șansă de a face schimb de bune practici.
Mulțumim Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud / Centrului „Europe Direct” pentru sprijinul acordat, precum și pentru premiile oferite), dar și Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud, Primăriei Beclean și, nu în ultimul rând, sponsorilor acestui eveniment.































































Festivitatea de premiere:






























FELICITĂRI TUTUROR PARTICIPANȚILOR!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu